top of page

Tiltræk nye medarbejdere ved hjælp af en HR-video.

At finde nye medarbejdere kan være en udfordrende opgave for enhver virksomhed. Det kan være tidskrævende at gennemgå ansøgninger og afholde samtaler, og det kan også være svært at finde kandidater med de rette færdigheder og personlige egenskaber. Men der er en løsning, som kan hjælpe med at forenkle rekrutteringsprocessen og give kandidater et bedre indblik i virksomheden - en HR-video.


En HR-video er en kort præsentationsvideo, der viser kandidater, hvad de kan forvente, hvis de arbejder for din virksomhed. Den kan vise billeder af virksomheden, introducere de forskellige afdelinger og teammedlemmer, og beskrive virksomhedens kultur og værdier. En HR-video kan også indeholde interviews med nuværende medarbejdere, der fortæller om deres erfaringer og hvorfor de elsker at arbejde for virksomheden.


Der er mange fordele ved at bruge en HR-video i rekrutteringsprocessen. For det første kan det hjælpe med at tiltrække flere kvalificerede kandidater. En godt udført HR-video kan give kandidater et bedre indblik i virksomheden og dens kultur, og det kan også vise, at virksomheden er moderne og innovative.

For det andet kan en HR-video hjælpe med at reducere tidsforbruget i rekrutteringsprocessen. Hvis en kandidat allerede har set en HR-video og er begejstret for virksomheden, kan det reducere antallet af kandidater, der skal gennemgås i den tidlige screening.


Endelig kan en HR-video også hjælpe med at styrke virksomhedens brand og omdømme. En veludført HR-video kan skabe et positivt indtryk af virksomheden, som kan hjælpe med at tiltrække nye kunder og samarbejdspartnere.


Så hvis du leder efter en måde at finde nye medarbejdere og styrke dit brand, bør du overveje at lave en HR-video. Det kan være en effektiv og omkostningseffektiv måde at rekruttere de bedste kandidater og samtidig skabe et positivt indtryk af din virksomhed.


Hvordan laver man en god HR-video?

  1. Definér dit formål og dit budskab: Først og fremmest skal du overveje, hvad du vil kommunikere med din video. Hvad er dit budskab, og hvad vil du have kandidater til at vide om din virksomhed? Det kan hjælpe at skrive en kort liste over nøglepunkter, du vil dække i videoen.

  2. Planlæg indholdet: Når du har defineret dit budskab, kan du begynde at planlægge, hvad der skal inkluderes i videoen. Dette kan omfatte interviews med nuværende medarbejdere, en rundtur i virksomheden og en beskrivelse af virksomhedens kultur og værdier. Du kan også tænke på visuelle elementer, såsom animationer eller infografikker, der kan hjælpe med at forklare information på en klar og engagerende måde.

  3. Skab en positiv atmosfære: Det er vigtigt at skabe en positiv og engagerende atmosfære i din HR-video. Dette kan omfatte at inkludere lyse farver, positive billeder og en optimistisk musik, der kan hjælpe med at skabe en følelse af energi og entusiasme.

  4. Brug et professionelt team: For at sikre, at din HR-video ser professionel og poleret ud, kan du overveje at bruge en professionel videoproduktion. De kan hjælpe med at planlægge og producere din video og sikre, at den ser godt ud og fungerer korrekt.

Når din HR-video er færdig, kan du benytte den på flere måder. Du kan inkludere den på din virksomheds hjemmeside, så potentielle kandidater kan se den og lære mere om virksomheden, inden de ansøger om en stilling.


Du kan også inkludere den i jobopslag og dele den på sociale medier for at tiltrække flere kvalificerede kandidater. Endelig kan du bruge den under jobsamtaler som en introduktion til virksomheden og dens kultur for at hjælpe kandidater med at forstå, hvad der forventes af dem, hvis de bliver ansat.Comments


bottom of page