top of page

Vis virksomhedens personer frem

Dine virksomhedsvideoer bør vise ansigter og det er en effektiv måde at nå ud til dit publikum på. Det vil sige, at du bør have fortælleren med i billedet, så seerne kan se, hvem der taler.


Hvorfor er det så vigtigt at have ansigter med i dine videoer? Først og fremmest er mennesker fra naturens side gearet til at se på ansigter. Vi er programmeret til at aflæse følelser og for at finde ud af, hvordan vi skal reagere i enhver given situation. Ansigtsgenkendelse er en vigtig del af vores kommunikation med andre mennesker, og derfor bør du udnytte det i dine videoer.


Vi er født til at genkende ansigter, og det er noget, vi gør ubevidst hele tiden. Tænk på alle de gange de genkender nogle ved deres ansigt, men ikke deres navn. Det samme gælder for ansigter i videoer - de kan hjælpe med at skabe genkendelighed og til at forbinde seerne med din virksomhed.


Men hvorfor bliver ansigter ikke brugt oftere i videoer, hvis det er så godt?


Det er fordi nogle mennesker ikke ønsker at blive optaget på kameraet. De kan føle sig ubehagelige ved det eller være bekymrede for, hvordan de ser ud på skærmen. Men der er en løsning på dette problem - du kan bruge professionelle skuespillere eller ansætte en videoproducent, der kan hjælpe dig med at finde de rigtige personer til jobbet og give professionel vejledning under optagelserne.


I sidste ende er det vigtigt at huske på, at ansigter kan tilføje en masse værdi til dine virksomhedsvideoer.

Så overvej at inkludere dem i dine fremtidige produktioner og se, hvordan det kan hjælpe med at øge engagemang og genkendelighed.


Desuden kan det også være en god idé at inkludere interviews med kunder eller tidligere kunder i dine virksomhedsvideoer, hvor de fortæller om deres oplevelser med virksomheden. Dette kan yderligere styrke den autentiske og troværdige fremtoning af virksomheden og give seerne en bedre forståelse af, hvad de kan forvente af virksomheden, hvis de vælger at bruge dens produkter eller services.Comments


bottom of page